Liesbeth Moerer is kleurconsulent in Groningen.

Weet je wat bij jou kleurt?

Bel Liesbeth voor je persoonlijke kleurenpalet.

mogelijkheden en tarieven

Kleuradvies
Een kleuradvies is maatwerk en duurt ongeveer 1,5 - 2 uur. Je krijgt ook advies over de juiste make-up kleuren en over een passende haarkleur. Na afloop ontvang je de uitgebreide kleurenwaaier. Inclusief koffie/thee en iets lekkers.

Workshop/ presentatie op maat
De workshop start met een presentatie over kleur. Daarna krijgt iedereen een kort kleuradvies volgens het 4 seizoenensysteem. Duur ongeveer 4 uur. Inclusief koffie/thee en iets lekkers. Voor groepen particulieren en bedrijven. Bijvoorbeeld een vriendinnendag, bedrijfsuitje of als onderdeel van een persoonlijkheidstraining. In Groningen of op lokatie.

Het standaard kleuradvies kost 95,- inclusief kleurenwaaier t.w.v. 25,- en make-up en haarkleuradvies

De kleurenwaaiers zijn ook los te koop voor 30,- exclusief verzendkosten.
Kleuradvies bij 2 personen 90,- per persoon inclusief kleurenwaaier t.w.v. 25,- en make-up en haarkleuradvies.
Workshop, minimaal 6 en maximaal 10 personen 39,50 per persoon, na afloop ontvang je een goodiebag met een kleurkaartje. Speciale tarieven voor bedrijven en grote groepen, neem contact op, in overleg is veel mogelijk. Bij grotere groepen werk ik samen met collega kleurenconsulent Stans Baar.
Voor speciale aanbiedingen zie: nieuws

condities

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Voor kleuradvies, presentaties of workshops buiten de stad Groningen bereken ik een reiskostenvergoeding van 0,19 per Km.

Op alle diensten en leveringen van zicht op kleur zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


Grijze symboliek

Grijs symboliseert neutraliteit. In de natuur komen we grijs tegen als kleur van nevel, mist en as. Het is een onopvallende kleur, die echter kan duiden op wijsheid (de grijze haren van de oude wijze!).

accessoires te koopDe kleurenwaaiers bestaan uit 50 kleuren per kleurtype, waarvan 1 kleur per staal. Iedere waaier bevat voorin een omschrijving per kleurtype. De waaier kan worden losgeklikt, waardoor je de waaier desgewenst kunt aanpassen. Omdat de waaier een handig formaat heeft, kun je deze makkelijk meenemen in je tas als je gaat winkelen. Je ontvangt de waaier feestelijk verpakt.

Klik op de waaiers voor een vergroting.