Liesbeth Moerer is kleurconsulent in Groningen.

Wil je ook zicht op kleuren die je laten stralen?

Maak een afspraak met Liesbeth voor een persoonlijk kleuradvies.

reacties van klanten

Hieronder staat wat een aantal klanten van mijn werk vindt. Ben je tevreden en wil je hier ook bijstaan?


Vrijdagochtend 10 maart jl. had ik mijn afspraak met Liesbeth voor een kleurenanalyse. Ik heb genoten van alle aandacht en was verbaasd om te zien welke kleuren er bij mij passen. De rust en de tijd die Liesbeth neemt om te laten zien dat ik een zomertype ben, is een compliment waard. Wat een inzicht en kunde van kleur heeft ze.
Betty Veenstra.

Groningen, 19 april 2017 Wij hebben samen een kleuranalyse gedaan. Wat was het gezellig! Liesbeth nam alle tijd om te ontdekken welk type bij ons afzonderlijk past en koos vervolgens meerdere doeken en kleuren om te laten zien wat voor effect het heeft op je huid, ogen en uitstraling. We waren verrast door wat we zagen in de spiegel! Ook kregen we nog tips over make-up om het plaatje compleet te maken. Liesbeth bedankt voor de geslaagde middag! Andrea en Rianne

Zaterdag 13 mei 2017 Beste Liesbeth, bedankt voor de gezellige middag en de vele informatie. Hier gaan we zeker iets mee doen. Met vriendelijke groet, Margreet Eerelman

Juni 2017 Dag Liesbeth, Bedankt voor de volgens Lotte zeer geslaagde bijeenkomst. Lotte en Atty zijn erg enthousiast over jouw inspirerende en leerzame begeleiding. Een goed cadeau geweest! Nogmaals bedankt! Hartelijke groet, Theo

Mijn kledingkast kon wel wat meer kleur gebruiken vond ik. En een kleurenanalyse stond al wat langer op mijn verlanglijstje. Na een tip van een collega ben ik op een vrijdagmiddag voor de spiegel bij Liesbeth beland. Na diverse kleuren doeken voor mijn gezicht te hebben gehad kwam Liesbeth tot de conclusie dat ik een zomertype ben. Inmiddels heb ik een paar winkelsessies achter de rug, met de kleurenwaaier in de hand. In mijn kast kan je nu onder meer een gele jeans, een tuniek met blauw en groen en tops met roze accenten vinden. En de eerste complimentjes op kleding- en kleurgebied heb ik al binnen! Liesbeth, bedankt voor de geslaagde kleurenanalyse! Margriet, Groningen

Hallo Liesbeth en Stans, Bedankt voor een super geslaagde middag! Groet, MEE Drenthe team Hoogeveen de Wolden.

Het was hartstikke leuk zaterdag! We werden vertroeteld. En Anne Mathilde is heel blij met het advies! Hartelijke groet, Petra Oden

volgt

paarse symboliek

"De kleur paars is een symbool voor passie. Of, zoals Beintema zegt: inventief, vol inspiratie, originaliteit en ook spiritueel".

Over mij

Ik ben Liesbeth Moerer. Kleur en vorm hebben altijd al mijn interesse gehad. In huis en tuin, maar vooral met kleding. Toen ik jong was wilde ik perse die bepaalde jas, omdat ik de kleur zo prachtig vond. Ik kreeg er veel complimenten over en heb hem nog lang met plezier gedragen.


Een aantal jaren geleden ben ik zelf bij een kleurenconsulent geweest. Ik bleek een wintertype te zijn. Sindsdien ben ik me nog bewuster wat kleur voor je kan doen. Ik ben helder rood, pink, paars en kobalt gaan dragen en wat werd ik daar blij van! Mijn zelfvertrouwen groeide, ik voelde me krachtiger en mensen zeiden Ďje hele uitstraling is andersí. Ik straal uit wie ik werkelijk ben.

Inmiddels volg ik mijn droom en geef ik zelf kleuradvies. Een geweldig vak. Mijn passie is jou te laten beleven wat een kleuradvies voor je kan doen en hoe je er op zín mooist uitziet in de juiste kleuren! Laat van buiten zien, wie je van binnen bent, dat is mijn motto. Want je straalt , als je de kleuren en kleding draagt die in balans zijn met je persoon.

Een kleuradvies vind ik super om te doen, iedere keer opnieuw! Hierbij zijn persoonlijke aandacht, gedegen maatwerk en een vertrouwde sfeer voor mij vanzelfsprekend.

Ik ben opgeleid bij het Instituut Harmony in Colours, een Nederlandse organisatie van kleurenconsulenten van Groningen tot Terneuzen en zelfs over de grenzen.

Omdat ik mezelf wil blijven ontwikkelen en op de hoogte wil zijn van de laatste trends, volg ik regelmatig opfriscursussen en nascholingen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de vereniging van image professionals.