Liesbeth Moerer is kleurconsulent in Groningen.

Versterk je uitstraling met het dragen van de juiste kleuren!

Maak een afspraak met Liesbeth voor een op jou afgestemd kleuradvies.

kleurenstyling

Tijdens een kleurenanalyse krijg je uitleg over de verschillende kleurtypes en wordt bepaald of je een lente-, zomer-, herfst-, of wintertype bent. Met 70 verschillende drapeersjaals gaan we aan de slag om te zien wat kleuren met je doen..Na de kleurenanalyse krijg je advies over welke make-up het beste bij je past. Na afloop ontvang je een kleurenwaaier van Zicht op Kleur met 50 kleuren uit jouw palet.


Vier seizoenen?

Ik werk volgens het vier seizoenensysteem. Het vier seizoenensysteem is gebaseerd op de kleurentheorie van Johannes Itten. Om een gestructureerde indeling te krijgen zijn in dit systeem de benamingen lente, zomer, herfst en winter ingevoerd. De huidtoon bepaalt of warme of koelere kleuren bij je passen.


groene symboliek

"Groen geeft vooral een associatie met fris en vers, en verder met prilheid en natuurlijkheid. Het is ook de kleur van de hoop en de vrede".

kleurtypen

Ben jij een lente-, zomer-, herfst-, of wintertype? In de metamorfoses hieronder zie je een aantal voorbeelden.


lente

Jitske is een lentetype. De heldere, frisse en warme lentekleuren staan haar fantastisch. De lentekleuren ondersteunen haar warme en levendige verschijning. Haar huid oogt goudglanzend en haar ogen stralen.


zomer

Na de kleurenanalyse bleek Margreet een zomertype te zijn. De koele en gedempte kleuren uit het zomerpalet zijn mooi krachtig voor haar. Met name het blauw en zeegroen staan haar geweldig.


herfst

De warme gedempte kleuren uit het herfstpalet staan Karin krachtig. Vooral het chocoladebruin en olijfgroen staan haar prachtig, haar huid krijgt een mooie warme glans en haar bruine ogen lijken sprekender.


winter

De kleuren uit het winterpalet staan Margreet bijzonder goed. Zij kan echt knallen met de koele heldere winterkleuren, zoals fuchsia, kobaltblauw en brandweerrood. Ook het groen maakt haar huid mooi fris.