Liesbeth Moerer is kleurconsulent in Groningen.

Wil je ook zicht op kleuren die je laten stralen?

Maak een afspraak met Liesbeth voor een persoonlijk kleuradvies.

reacties van klanten

Hieronder staat wat een aantal klanten van mijn werk vindt. Ben je tevreden en wil je hier ook bijstaan?


paarse symboliek

"De kleur paars is een symbool voor passie. Of, zoals Beintema zegt: inventief, vol inspiratie, originaliteit en ook spiritueel".

Over mij

Ik ben Liesbeth Moerer. Kleur en vorm hebben altijd al mijn interesse gehad. In huis en tuin, maar vooral met kleding. Toen ik jong was wilde ik perse die bepaalde jas, omdat ik de kleur zo prachtig vond. Ik kreeg er veel complimenten over en heb hem nog lang met plezier gedragen.


Een aantal jaren geleden ben ik zelf bij een kleurenconsulent geweest. Ik bleek een wintertype te zijn. Sindsdien ben ik me nog bewuster wat kleur voor je kan doen. Ik ben helder rood, pink, paars en kobalt gaan dragen en wat werd ik daar blij van! Mijn zelfvertrouwen groeide, ik voelde me krachtiger en mensen zeiden Ďje hele uitstraling is andersí. Ik straal uit wie ik werkelijk ben.

Inmiddels volg ik mijn droom en geef ik zelf kleuradvies. Een geweldig vak. Mijn passie is jou te laten beleven wat een kleuradvies voor je kan doen en hoe je er op zín mooist uitziet in de juiste kleuren! Laat van buiten zien, wie je van binnen bent, dat is mijn motto. Want je straalt , als je de kleuren en kleding draagt die in balans zijn met je persoon.

Een kleuradvies vind ik super om te doen, iedere keer opnieuw! Hierbij zijn persoonlijke aandacht, gedegen maatwerk en een vertrouwde sfeer voor mij vanzelfsprekend.

Ik ben opgeleid bij het Instituut Harmony in Colours, een Nederlandse organisatie van kleurenconsulenten van Groningen tot Terneuzen en zelfs over de grenzen.

Omdat ik mezelf wil blijven ontwikkelen en op de hoogte wil zijn van de laatste trends, volg ik regelmatig opfriscursussen en nascholingen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de vereniging van image professionals.